Steun Tjipcast

Tjipcast is een openbaar en gratis platform voor iedereen. Het is mijn missie om kennis over onderwijs, samenwerken, leiderschap, veranderen, filosofie en innovatie te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Om deze kennis vervolgens te delen met een breed publiek. Ik doe dit nu al ruim twee jaar en heb inmiddels meer dan 100 afleveringen gemaakt. Ik beleef er veel plezier aan en wil er graag mee door blijven gaan.

Het maken van deze podcast producties kost veel tijd. Ik bereid me graag goed voor, verdiep me in het werk van de gast in kwestie, verzamel vragen van luisteraars en maak er een eindproduct dat te beluisteren en te bekijken is via YouTube, als podcast of via de website zelf. Soms ga ik ook op pad naar scholen of instellingen in het land. Wat ik heel gaaf vind is dat veel studenten de podcast beluisteren en ook docententeams regelmatig afleveren bespreken (soms via Clubhouse!).

Als je Tjipcast op prijs stelt en je waardering wilt laten blijken middels een financiële bijdrage dan kan dat. Hierdoor kan ik op onderzoek blijven gaan naar bijzondere en actuele vragen. Dank je wel!

Het is ook mogelijk om enkele specifieke podcast projecten te steunen. Lees daarover meer onderaan deze pagina.

Steun Tjipcast middels een éénmalige donatie:

                

Bedrag

N.B. Betalingen worden verwerkt door mijn eenmanszaak Barouda Advies.

Je kunt ook een specifiek Tjipcast project mogelijk maken in 2021:

Project 1: Van bajes naar werk

Ik wil graag een driedelige podcast serie maken waarin ik met jongeren die nadat ze in aanraking zijn gekomen met justitie en de gevangenis in gesprek ga over leren, opleiden en werken. Hoe is het voor deze groep jongeren om te leren en werken? Wat hebben zij nodig, hoe kijken ze naar zichzelf en hebben ze zin om te leren? Ook wil ik hierbij praktijkbegeleiders, wetenschappers en experts betrekken.

Bedrag € -

Project 2: Met een beperking naar school

Ik wil graag een driedelige podcast serie maken waarin ik in gesprek ga met ouders van jonge kinderen met een beperking. Hoe is het onderwijs voor deze kinderen in Nederland geregeld? Wat als je naar school wilt gaan om te leren programmeren, maar nog geen middelbare school hebt kunnen afmaken. Wat vraagt dit van ouders, schoolleiders, docenten en de kinderen zelf? En hoe inclusief is Nederland eigenlijk?

Bedrag € -

N.B. Betalingen worden verwerkt door mijn eenmanszaak Barouda Advies.

N.B. Betalingen worden verwerkt door mijn eenmanszaak Barouda Advies.