Steun Tjipcast

Tjipcast is een openbaar en gratis platform voor iedereen die geĆÆnteresseerd is in onderwijs en gelijke kansen. Het is mijn missie om kennis over ‘goed’ onderwijs, samenwerken, leiderschap, veranderen, filosofie en innovatie te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Om deze kennis vervolgens te delen met een breed publiek. Ik doe dit nu al ruim vier jaar en heb inmiddels meer dan 250 afleveringen gemaakt. Ik beleef er veel plezier aan en wil er graag mee door blijven gaan.

Het maken van deze podcast producties kost veel tijd. Ik bereid me graag goed voor, verdiep me in het werk van de gast in kwestie, verzamel vragen van luisteraars en maak er een eindproduct dat te beluisteren en te bekijken is via YouTube, als podcast of via de website zelf. Soms ga ik ook op pad naar scholen of instellingen in het land. Wat ik heel gaaf vind is dat veel studenten de podcast beluisteren en ook docententeams regelmatig afleveren bespreken (soms via Clubhouse!). Ook op sociale media wordt de podcast actief gedeeld.

Als je Tjipcast op prijs stelt en je waardering wilt laten blijken middels een financiƫle bijdrage dan kan dat. Hierdoor kan ik op onderzoek blijven gaan naar bijzondere en actuele vragen. Dank je wel!

Steun Tjipcast middels een Ć©Ć©nmalige donatie:

                

Bedrag

N.B. Betalingen worden verwerkt door mijn eenmanszaak Barouda Advies.